Klasične bruschette s rajčicom
Priprema:
4 fine, domaće rajčice
MEGGLE baguette (rustika)
Bosiljak
Češnjak
Maslinovo ulje
Sol i papar
Rajčice narežite na manje kockice, dodajte im malo usitnjenog češnjaka te bogato začinite grubo sjeckanim listićima svježeg bosiljka. Sve oplemenite maslinovim uljem, soli i paprom, dobro promiješajte te rasporedite po još toplom, pečenom MEGGLE baguetteu.
Bruschette s pršutom i MEGGLE zrnatim sirom
MEGGLE baguette (rustika)
MEGGLE zrnati sir
Pršut
Maslinovo ulje
Balzamični ocat
Papar
Za ove bruschette, na pečeni i topli MEGGLE baguette prvo stavite malo MEGGLE zrnatog sira, a zatim pršut nasjeckan na srednje velike komade. Dodajte malo papra, te sve začinite s malo maslinovog ulja i balzamičnog octa.