Ledeno nebo

Priprema:

Umutite jaja, šećer i ulje u čvrstu smjesu, isključite mikser, lagano miješajte i dodajte žlicu po žlicu brašna. Tijesto pecite polako na 200 °C. Želatinu namočite u hladno mlijeko desetak minuta da nabubri, žumanjke, šećer i vanilin šećer dobro izradite mikserom i kuhajte na pari, smjesa mora biti čvrsta i glatka. Skinite s vatre i u vruću kremu umiješajte želatinu da se rastopi, ostavite da se ohladi. Umutite Creme Patisserie i dodajte u hladnu kremu, miješajte da se ujednači. Kolač izrežite na kocke i ukrasite ribanom bijelom čokoladom.

Sastojci:

6 jaja
6 žlica šećera
3 žlice ulja
6 žlica brašna

Za kremu:
4 žlice Meggle mlijeka
4 žumanjka
1 vanilin šećer
1 mljevena želatina
15 dag šećera
500 ml MEGGLE Creme Patisseriea
MEGGLE šlag u spreju