Mini lasagne

Vrijeme pripreme: 40 min Količina: 6 malih lazanja

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 200˚C. Kalup za muffine poprskajte maslinovim uljem. Umiješajte jaje u bolonjez umak. Svaki svježi list lazanje prerežite na pola. Presavijte svaki kvadrat tjestenine i položite ga u kalup za muffine dok ga cijelog ne ispuni do vrha, dopustite da višak tijesta viri iznad vrha kalupa. Žlicom dodajte jednu do dvije žlice bolognese umaka u svaki kalup za muffine. Svakog pospite usitnjenom MEGGLE mozzarellom i na kraju dovršite MEGGLE ribanim sirom. Pecite u pećnici 20 minuta ili dok sir ne porumeni i ne zapeče. Pustite da se ohladi i stavite u kutije za ručak za vas i djecu.

Sastojci:

6 žlica umaka od tjestenine bolognese 1 jaje 3 žlice usitnjene MEGGLE mozzarelle 2 žlice MEGGLE ribani sir 3 lista lazanje