Penne s rajčicom i mozzarellom

Priprema:

U loncu zagrijte maslinovo ulje, dodajte cherry rajčice (možete ih prerezati na pola, ali i ostaviti cijele) i veći dio nasjeckanog bosiljka pa kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri. Dodajte MEGGLE vrhnje pa kuhajte još 5 minuta.
Posolite i popaprite po želji te dodajte sjeckanu čili papričicu. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju tako da bude al dente, a zatim je stavite u vrući umak.
Dodajte MEGGLE mini mozzarelle, lagano promiješajte i pospite MEGGLE ribanim sirom i svježim sitno sjeckanim bosiljkom. Dobar tek

Sastojci:

2 pakiranja MEGGLE mozzarella mini (2x125g)
600 g cherry rajčica
300 g tjestenine penne
200 ml MEGGLE vrhnja za kuhanje
1 vrećica MEGGLE ribanog sira
1 vezica svježeg bosiljka
50 ml maslinovog ulja
1 mala čili papričica
Sol, grubo mljeveni šareni papar