NOVO iz mliječne industrije MEGGLE – Vegan linijom proizvoda MEGGLE odgovara na potrebe suvremenog tržišta

Uz obećanje “The future tastes great“, odnosno “Budućnost ima odličan okus“, njemački mliječni brend MEGGLE uveo je inovaciju u svoju proizvodnju te predstavlja novu liniju proizvoda MEGGLE Vegan. Cilj mu  je odgovoriti na zahtjeve tržišta koje je sve osvještenije te bira proizvode i namirnice izvrsnog okusa i kvalitete nastale u održivoj proizvodnji, od sirovina biljnog porijekla, bez pojačivača okusa i konzervansa. MEGGLE Vegan linija donosi super popularan Alpinesse namaz, MEGGLE Premium Vegan namaz koji je zadržao 100% okus mnogima omiljenog MEGGLE mliječnog maslaca te, za sada, dva predpečena kruha okusa mediteranskog bilja i češnjaka. Svi proizvodi linije MEGGLE Vegan zadržali su 100% MEGGLE okus, 100% su biljnog porijekla i 100% garantiraju kvalitetu čemu svjedoči i “V” – oznaka poznata diljem Europe.

 

Mliječna industrija MEGGLE prepoznaje različite potrebe svojih potrošača i novom linijom proizvoda MEGGLE Vegan uvodi inovaciju u proizvodnju te prema originalnoj recepturi na tržište plasira nove proizvode. MEGGLE Vegan proizvodi vrhunske su kvalitete i pružaju prepoznatljiv MEGGLE užitak, a  zadovoljit će one koji biraju posne namirnice, teže veganskoj, vegetarijanskoj i/ili plant-based prehrani.

„The future tastes great“

Budućnost ima odličan okus uz veganske MEGGLE proizvode.

Prateći zahtjeve i osviještenost kupaca koji se zadnjih godina sve više odlučuju za kupnju namirnica nastalih u održivoj proizvodnji, bez konzervansa, koje nisu životinjskog porijekla, MEGGLE je dio svojih proizvoda namijenio upravo njima i dalje imajući u fokusu ono po čemu je prepoznatljiv –  neodoljiv okus, tradiciju i kvalitetu.

Kao što joj i samo ime poručuje, MEGGLE Vegan linija proizvoda je veganska.  Ima “V” – oznaku “European Vegetarian Union“ koja garantira da proizvodi s ovom oznakom sadrže manje od 0,1% neveganskih i nevegetarijanskih sastojaka  kroz sve faze proizvodnje, prerade i distribucije, što je i svjetski standard. MEGGLE Vegan proizvodi su posni te zdravi i ukusni kao i proizvodi standardne MEGGLE linije proizvoda.  

Za sada na hrvatskom tržištu kupci mogu kupiti četiri proizvoda iz nove linije, a to su super popularni namaz MEGGLE Vegan Alpinesse koji je zadržao 100% okus poznatog Alpinessea, kao i njegovu savršenu mazivost čak i kada se konzumira direktno iz hladnjaka .

Uz Vegan Alpinesse, na policama trgovina diljem Hrvatske i regija Jugoistočne i Zapadne Europe, kupci pod MEGGLE Vegan oznakom mogu kupiti i MEGGLE Premium Vegan namaz koji je zadržao okus i miris klasičnog mliječnog MEGGLE maslaca. U cijelosti je napravljen od pomno biranih sastojaka – ulja repice, kokosovog te shea ulja. Ne sadrži konzervanse, pojačivače okusa i ulje palmine repice. Fantastičan za mazanje na kruh ili pecivo, kao i za pečenje. U novoj liniji nalazi se i MEGGLE Vegan kruh  s dva okusa – mediteranskog bilja i češnjaka. Oba kruha također su plant-based te imaju „V“ – oznaku „European Vegetarian Union“, a uskoro će im se pridružiti i treći okus.

Mliječna industrija MEGGLE nastavlja uvoditi inovacije, kojih će u 2023. godini biti još i više, razvijati proizvodnju misleći na potrebe potrošača te širi svoju Gourmeggle zajednicu i veganskim asortimanom.